Cum ai putea îmbunătăți imaginea și valoarea proprietății

Profesioniști din imobiliare reușesc să vândă proprietăți în România în mai puțin de 24 de ore. Cum fac asta?


Sunt sigur că puțini dintre voi v-ați gândit la răspunsul: apelează la serviciile unui fotograf profesionist.


Boom-ul pe piața imobiliarelor a adus cu el și o schimbare de mentalitate.


Salut! Sunt Marius Sumlea, fotograf, din Cluj Napoca …. …… și în mai puțin de un minut voi explica cum un fotograf profesionist poate mări valoarea imobilului dumneavoastra.

Unde își petrec cei mai mulți cumpărători de imobile 60% din timp? Răspunsul este pe fotografii. Prima impresie contează! Fotografiile de calitate oferă clienților potențiali o experiență superioară.


S-a dovedit că fotografiile profesionale pot ajuta la vânzarea unei proprietăți cu peste 30% mai repede (conform NAR - National Association of Realtors - Statele Unite ale Americii) și, la rândul lor, de multe ori peste prețul cerut.


Un fotograf profesionist cu cunoştinţe în tehnicile fotografiei arhitecturale și fotografiei de design interior vă va ajuta sa iesiti în evidenta. Compozitie, incadrare, perspectiva, lumina, textura, culoare, format — un profesionist tine cont de detalii.


Un fotograf profesionist are echipament adecvat și specific pentru diferite spații, proiecte. Portofoliu de imagini este creat să reflecte brandul d-voastră.


Imagini în diferite formate va va face viața mai ușoară atunci cand veți naviga între diferite platforme publicitare, siteu-uri, printuri etc.


IATA CATEVA EXEMPLE DIN PORTOFOLIUL MEU 

Indiferent dacă nevoile dvs. sunt pentru marketing și vânzări sau plasare publicitate, puteți conta pe mine pentru a surprinde o perspectivă emoționantă și detalii frumoase ale fiecărui aspect al muncii dvs.

Fie ca sunteți un designer, arhitect, constructor, renovator sau vânzător de imobiliare clasice, istorice sau de lux, puteți apela la serviciile mele completand formularul de mai jos.


AI UN PROIECT?! HAI SA VORBIM!

Powered by SmugMug Owner Log In