Fotografie Botez - Sumlea Marius

Indiferent dacă aveți un eveniment intim în familie sau o petrecere mai mare cu prietenii și rudele, vă pot oferi fotografii frumoase și creative pentru a documenta botezul copilului dumneavoastră.

Voi fotografia evenimentul în stilul meu discret, capturarea momentelor importante de binecuvântare și a micilor detalii care te fac să zâmbești. În timpul recepției, mă voi concentra pe foto-documentarea atmosferei zilei dumneavoastră. - distracția pe care o vor avea prietenii și familia, râzând și glumind, și copiii care se joaca și se bucură de ei înșiși.

Voi fotografia micile detalii pe care le-ați creat pentru a vă face ziua unică - prăjiturile și distracțiile, decorațiile și băuturile.
Voi capta atât simțul și spiritul zilei, cât și multe portrete informale relaxate ale celor pe care îi iubiți.


Fiecare ceremonie de botez este unică și îmi voi folosi toată abilitatea pentru a capta fotografii care depășesc așteptările dumneavoastra și cu siguranta vă va face plăcere le revedeți de-a lungul anilor. Pentru mai multe informații, puteți să mă contactați pentru a discuta cât mai bine despre cum vă pot oferi cele mai frumoase imagini.

Powered by SmugMug Log In